Anläggningar för återvinning av kaustik för textilindustrin i Mexiko

Anläggning för återvinning av kaustik

En av Mexikos större tillverkare av bomullstextilier för kläder och denim har beställt 02 kaustikåtervinningsanläggningar för merceriseringslut. Med dessa investeringar kommer de att sluta kretsloppen för kaustiksoda som används i textilbearbetningen samt vatten för tvätt och sköljning i merceriseringen. Eftersom kaustiksoda inte längre skickas till avloppsreningsverket kommer även kostnaderna för neutralisering att minska kraftigt. Denna miljövänliga investering gör klädindustrin mer hållbar och det bästa av allt är att Pay Back Time är mindre än ett år även om den initiala kostnaden är betydande.

Länkar:

Anläggningar för kaustiksodaåtervinning

Textilindustrier

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies. 

Rulla till toppen